AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm vermek

Kahve falında üzüm vermek

Kahve falında üzüm vermek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm vermek gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Kahve falında kara üzüm vermek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında olgun üzüm görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işarettir.

Kahve falında pazardan üzüm almak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işarettir.

Kahve falında ölen birine üzüm vermek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında üzüm yaprağı yemek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kuru üzüm görmek zor bir durumda kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz yeşil üzüm görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, donanımlı kılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir