AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun üzüm görmek

Kahve falında olgun üzüm görmek

Kahve falında olgun üzüm görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında olgun üzüm gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Kahve falında olgunlaşmış üzüm görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış üzüm görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olgun üzüm yemek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış üzüm yemek birlikte çeşitli işlere girileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olgun üzüm görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında olgun çilek yemek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgun şeftali görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir