AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil üzüm görmek

Kahve falında yeşil üzüm görmek

Kahve falında yeşil üzüm görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, bazı konularda konuşulacağına, çok daha fazla adım atacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında yeşil yaş üzüm görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, hastalıklarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil taze üzüm yemek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında dalından yeşil üzüm yemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yaş üzüm yemek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil üzüm topladığını görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulur.

Kahve falında yeşil üzüm aldığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ve siyah üzüm görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, arzuların yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir