AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kuru üzüm görmek

Kahve falında kırmızı kuru üzüm görmek

Kahve falında kırmızı kuru üzüm görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kuru üzüm gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Kahve falında kırmızı kuru üzüm görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm yemek görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm leblebi görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında ceviz ve kuru üzüm görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla kuru üzüm görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru siyah üzüm almak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir