AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm vermek

Kahve falında kara üzüm vermek

Kahve falında kara üzüm vermek manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm vermek gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek elinin sıkışacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kara üzüm almak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kazancın devamlı olacağına yorulur.

Kahve falında tatlı kara üzüm yemek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulur.

Kahve falında kara üzüm görmek güzel günler için yaşayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kara üzüm kurusu görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında kara üzüm yıkamak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kara üzüm ve beyaz üzüm görmek zarara uğrayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kara üzüm koparmak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir