AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve kavun görmek

Kahve falında üzüm ve kavun görmek

Kahve falında üzüm ve kavun görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm ve kavun gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Kahve falında kavun ve üzüm görmek sevinç gözyaşları dökmeye, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm ve kavun görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kavun hediye almak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında küçük kavun görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında olmamış kavun görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz ve kavun görmek başarı elde edeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kışlık kavun görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kavun yemek hayalkırıklığı yaşayacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir