AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun ve üzüm görmek

Kahve falında kavun ve üzüm görmek

Kahve falında kavun ve üzüm görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, helal kazanç elde edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavun ve üzüm gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Kahve falında üzüm ve kavun görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavun ve üzüm görmek alınganlıkların hasıl olacağına, bereketli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavun hediye almak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kışlık kavun görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olmamış kavun görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında çürük kavun yemek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında kavun sattığını görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavun satın aldığını görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir