AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri armut görmek

Kahve falında iri armut görmek

Kahve falında iri armut görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, büyük adımlar atılacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Kahve falında iri armut gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında iri armut yemek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında iri armut görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalettir.

Kahve falında armut yerken görmek deniz aşırı işler yapılacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil armut toplamak dertlerin biteceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma armut görmek hasret içinde kalacağına, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut ağacı ve armut görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında dalından armut yemek çok büyük mutluluklar tadacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden armut almak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir