AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm satın almak

Kahve falında üzüm satın almak

Kahve falında üzüm satın almak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, elin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm satın almak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında beyaz üzüm satın almak keyfinin olmayacağına, dertleşerek moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm yaprağı satın almak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, insanlarla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru üzüm satın almak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kara üzüm satın almak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil üzüm satın almak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında üzüm satın almak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm bağı satın almak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kalp kırmaya alamet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm satın almak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir