AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede reçel görmek

Kahve falında tencerede reçel görmek

Kahve falında tencerede reçel görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tencerede reçel gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Kahve falında tencerede reçel görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma reçeli yapmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet eder.

Kahve falında reçel kaynatmak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında dut reçeli yemek her anlamda feraha kavuşacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında kavanozda reçel görmek birçok işin birlikte yapılacağına, kurulu düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz reçeli görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işarettir.

Kahve falında portakal reçeli yemek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalettir.

Kahve falında ahududu reçeli yemek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir