AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm kökü görmek

Kahve falında üzüm kökü görmek

Kahve falında üzüm kökü görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm kökü gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında üzüm kökü görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında çiçek kökü görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında saçını kökünden kesmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında köklü gül görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç köküne tutunmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek hayal kırıklığına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kök dişi görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kökü görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir