AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm dalı görmek

Kahve falında üzüm dalı görmek

Kahve falında üzüm dalı görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm dalı gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Kahve falında dalından üzüm toplamak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında dalında üzüm yemek durgunlaşacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm dalı görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında siyah üzüm görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına inanılır.

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dalında yeşil üzüm görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzümü dalından koparmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına alamet eder.

Kahve falında dalından siyah üzüm yemek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, daha çok dünya malı edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir