AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında siyah üzüm görmek

Kahve falında dalında siyah üzüm görmek

Kahve falında dalında siyah üzüm görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında dalında siyah üzüm gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında dalında siyah üzüm görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında dalından siyah üzüm yemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına alamet eder.

Kahve falında dalında üzüm görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm dalı görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dalında üzüm yemek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine inanılır.

Kahve falında dalında yeşil üzüm görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında beyaz üzüm görmek hastalıklardan kurtulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil üzüm yemek yaptığı hataları düzelteceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir