AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında üzüm yemek

Kahve falında dalında üzüm yemek

Kahve falında dalında üzüm yemek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, duaların kabul olacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında üzüm yemek gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Kahve falında dalından yeşil üzüm yemek mal edineceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret eder.

Kahve falında dalından siyah üzüm yemek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Kahve falında dalında üzüm yemek söz sahibi olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, kara kara düşünür olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm dalı görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Kahve falında dalında yeşil üzüm görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından üzüm toplamak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında üzümü dalından koparmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir