AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında yeşil üzüm görmek

Kahve falında dalında yeşil üzüm görmek

Kahve falında dalında yeşil üzüm görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında dalında yeşil üzüm gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya sosyalleşerek, sizin için önemli bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında dalından yeşil üzüm yemek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Kahve falında dalında yeşil üzüm görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında dalından üzüm toplamak eksiği kendinde bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında beyaz üzüm görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Kahve falında dalında siyah üzüm görmek idealist kimse olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında dalında üzüm görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına yorulur.

Kahve falında dalında üzüm yemek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir