AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzgün gelin görmek

Kahve falında üzgün gelin görmek

Kahve falında üzgün gelin görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalettir.

Kahve falında üzgün gelin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin manipulatif cümleleri ya da aklınıza yatmayan önerileri varsa, katılıyor ya da inanıyor gibi yapmanızın çok da mantıklı bir açıklaması olmayabilir.

Kahve falında üzgün gelin olmak emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, gelişiminin hız kazanacağına inanılır.

Kahve falında üzgün gelin görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen yakınını üzgün görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işarettir.

Kahve falında akrabaları üzgün görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında üzgün insan görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında babanın üzgün olduğunu görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, bir fitne çıkarmaya işaret etmektedir.

Kahve falında üzgün olmak sevilen bir dostu kaybetmeye, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşı üzgün görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir