AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzgün olmak

Kahve falında üzgün olmak

Kahve falında üzgün olmak gerginliğin biteceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzgün olmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölü birini üzgün görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müdürünü üzgün görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi üzgün görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Kahve falında herkesi üzgün görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını çok üzgün görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu üzgün görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilini üzgün görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir