AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzgün insan görmek

Kahve falında üzgün insan görmek

Kahve falında üzgün insan görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzgün insan gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında üzgün insan görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı üzgün görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanı üzgün görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği insanı üzgün görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında anne ve babayı üzgün görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisini üzgün görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Kahve falında abini üzgün görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında komşuyu üzgün görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir