AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın üzgün olduğunu görmek

Kahve falında babanın üzgün olduğunu görmek

Kahve falında babanın üzgün olduğunu görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın üzgün olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya özel evraklarınızı ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında babasını üzgün görmek muradın gerçekleşeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babayı üzgün görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babayı üzgün görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını üzgün görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının üzgün olduğunu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın üzgün olduğunu görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı üzgün görmek bahtın açılacağına, yeni iş teklifleri alacağına delalet eder.

Kahve falında üzgün insan görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, zorlukların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir