AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzgün gelin olmak

Kahve falında üzgün gelin olmak

Kahve falında üzgün gelin olmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, başarıdan başarıya koşacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında üzgün gelin olmak gördüyseniz:

  • İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında üzgün gelin olmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına delalet eder.

Kahve falında üzgün gelin görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini çok üzgün görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşını üzgün görmek sevilip sayılacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilini üzgün görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını üzgün görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babayı üzgün görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir