AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur atıldığını görmek

Kahve falında çamur atıldığını görmek

Kahve falında çamur atıldığını görmek istediği noktalara geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çamur atıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Kahve falında çamur atıldığını görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya atıldığını görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin işten atıldığını görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine iftira atıldığını görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ateşe atıldığını görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, terfi alamayacağına delalettir.

Kahve falında imza atıldığını görmek sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir