AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan atılmak

Kahve falında sınavdan atılmak

Kahve falında sınavdan atılmak zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan atılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sınavdan atılmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalettir.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ateşe atıldığını görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden atılmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cehenneme atıldığını görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında denize atıldığını görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine taş atıldığını görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okuldan atılmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir