AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sümük görmek

Kahve falında beyaz sümük görmek

Kahve falında beyaz sümük görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sümük gördüyseniz:

  • Size sorulan sorularla yüzleşmekten kaçınmayın.

Kahve falında beyaz sümük görmek önemli yerlere geleceğine, kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salya sümük ağlamak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sümük görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, elde edilecek menfaatlere yorulmaktadır.

Kahve falında sümük sümkürmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret eder.

Kahve falında sümüklü böcek temizlemek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında sümüklü böcek kabuğu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir