AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil solucan görmek

Kahve falında yeşil solucan görmek

Kahve falında yeşil solucan görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil solucan gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında yeşil solucan görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz solucan görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından solucan çıktığını görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında solucan görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında birçok solucan görmek yeni bir sayfa açacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında sarı solucan görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına delalettir.

Kahve falında duvarda solucan görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeffaf solucan görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir