AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokta solucan görmek

Kahve falında bokta solucan görmek

Kahve falında bokta solucan görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, bereketli işlere gireceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bokta solucan gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Kahve falında bokta solucan görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında solucan çıkarmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında denizde solucan görmek kazancının eksileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında solucan ve kurt görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kötü sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında bacakta solucan görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında solucan yemek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında solucan kurt görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta solucan görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir