Kahve falında tırnağın uzamasını görmek

Kahve falında tırnağın uzamasını görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzamasını gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağın uzaması görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tırnak uzaması görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzamış tırnak görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzamış görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi kayıpların olacağına alamet eder.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, başının derde gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir