AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan tanıdık görmek

Kahve falında uzaktan tanıdık görmek

Kahve falında uzaktan tanıdık görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların atlatılacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, ölümcül hastalıklara işaret, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan tanıdık gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Kahve falında uzaktan tanıdığı birini görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktan tanıdık görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan tanıdığın birini görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi uzaktan görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini uzaktan görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktan akraba görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sorununu kolayca çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir