AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan izlemek

Kahve falında uzaktan izlemek

Kahve falında uzaktan izlemek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktan izlemek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Kahve falında denizi uzaktan izlemek maddi açıdan rahat edileceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan izlemek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan düğün izlemek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktan denizi izlemek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına inanılır.

Kahve falında birini uzaktan izlemek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında birine uzaktan bakmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında denize uzaktan bakmak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin uzaktan geldiğini görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir