AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, umutlarını yitireceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek sevdiği birine hediye alacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin uzaktan geldiğini görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktan birinin geldiğini görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında evine misafir gelmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafir gelmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir