AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan birinin geldiğini görmek

Kahve falında uzaktan birinin geldiğini görmek

Kahve falında uzaktan birinin geldiğini görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, helal kazanca sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme veya işlerde yapısal değişikliklere gidilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında uzaktan birinin geldiğini görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin uzaktan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan geleni görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uzaktan görmek şaşkın olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan arkadaş görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir