AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin uzaktan geldiğini gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yüzün güleceğine delalettir.

Kahve falında birinin uzaktan geldiğini görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan birinin geldiğini görmek yaşamının uzun olacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan sevdiğini görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini uzaktan görmek istenmeyen bir yolculuğa, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktan sevdiğin kişiyi görmek iki tarafın da çok sevineceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir