AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir tanıdık görmek

Kahve falında uzak bir tanıdık görmek

Kahve falında uzak bir tanıdık görmek işsizin iş bulacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bir tanıdık gördüyseniz:

  • Değişim gerilime ya da bir arkadaşınız, komşunuz veya akrabanızla kaçınılmaz durumlara neden olabilir.

Kahve falında uzak bir tanıdık görmek bahtının güzelleşeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında uzaktaki tanıdık görmek yeni şeyler deneneceğine, sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere taşınmak mal mülk edineceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki ablayı görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında uzakta olan sevdiğini görmek kendini her konuda geliştireceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin uzaklaştığını görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin uzağa gittiğini görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki kızını görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir