AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki çocuğunu görmek

Kahve falında uzaktaki çocuğunu görmek

Kahve falında uzaktaki çocuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, keyfe kavuşacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktaki çocuğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Kahve falında uzaktaki çocuğunu görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden uzaklaşmak üzücü haberler alacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin uzaklaştığını görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulur.

Kahve falında uzak yola gittiğini görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında uzaktaki birinin geldiğini görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında uzakta yaşayan birini görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir