AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak memlekete gitmek

Kahve falında uzak memlekete gitmek

Kahve falında uzak memlekete gitmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uzak memlekete gitmek gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Kahve falında uzak memlekete gitmek onlara sanat öğreteceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla memlekete gitmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi memleketine gitmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin memleketine gitmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı memlekete gitmek sıkıntılarının son bulacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bir memlekete gitmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memleketine gitmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka memlekete gitmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir