AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki akrabanı görmek

Kahve falında uzaktaki akrabanı görmek

Kahve falında uzaktaki akrabanı görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, arkasından gıybet edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntıya düşüreceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında uzaktaki akrabanı gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Kahve falında uzaktaki akrabasını görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında uzak bir akrabayı görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak bir akraba görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktaki akrabanı görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında uzaktaki bir akrabayı görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında uzak akrabaları görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında uzaktaki akrabaları görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzak akraba görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir