AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak yola gitmek

Kahve falında uzak yola gitmek

Kahve falında uzak yola gitmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, insanlarla bir araya geleceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzak yola gitmek gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Kahve falında uzak yola gitmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzak yola gittiğini görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, idealist kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında uzak bir ülkeye gitmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işaret eder.

Kahve falında uzak şehre gitmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uzak yerlere gitmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak ülkeye gitmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine işaret eder.

Kahve falında uzağa gitmek işlerin aksamayacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzaklara gitmek bir organizasyona katılacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir