AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir ülkeye gitmek

Kahve falında uzak bir ülkeye gitmek

Kahve falında uzak bir ülkeye gitmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında uzak bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Kahve falında uzak ülkeye gitmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında uzak bir ülkeye gitmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yabancı ülkeye gideceğini görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında yabancı ülkeye gitmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir ülkeye gitmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye alamet eder.

Kahve falında farklı bir ülkeye gitmek çirkin amellere, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında uçakla başka bir ülkeye gitmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerini düzene sokacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir