AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediği bir ülkeye gitmek

Kahve falında bilmediği bir ülkeye gitmek

Kahve falında bilmediği bir ülkeye gitmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hızlanacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke rivayet etmektedir.

Kahve falında bilmediği bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Kahve falında uçakla yabancı ülkeye gitmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında bir ülkeye gitmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, hayırlı bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir ülkeye gitmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Kahve falında uzak ülkeye gitmek yeni gayrimenkuller alınacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzak bir ülkeye gitmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müslüman ülkeye gitmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir ülkeye gitmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir