AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini görmek

Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini görmek

Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başka ülkelere gitmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında uçakla başka ülkeye gitmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalettir.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işarettir.

Kahve falında başka ülkeye gitmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla başka bir ülkeye gitmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, gelirinin garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bi ülkeye gitmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir