AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki birini görmek

Kahve falında uzaktaki birini görmek

Kahve falında uzaktaki birini görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki birini gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Kahve falında uzaktaki aileyi görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktaki akrabanı görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki ablayı görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında birinin sizden uzaklaştığını görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki ablasını görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bir şehre gitmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Kahve falında uzaktaki dostu görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak bi yere gitmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir