AnaSayfa / Genel / Kahve falında farklı bir ülkeye gitmek

Kahve falında farklı bir ülkeye gitmek

Kahve falında farklı bir ülkeye gitmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, muradın olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, dileklerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında farklı bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında farklı bir ülkeye gitmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında uçakla yabancı ülkeye gitmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok istediğin bir ülkeye gitmek zorlukların yaşanacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Kahve falında başka ülkelere gitmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bi ülkeye gitmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla başka ülkeye gitmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ülkeye gitmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzak ülkeye gitmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir