AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyan birini uyandırmak

Kahve falında uyuyan birini uyandırmak

Kahve falında uyuyan birini uyandırmak huzur getirecek birinin çıkacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyuyan birini uyandırmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında ezana uyanmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında uykudan uyanmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden düşerken uyanmak büyük bir ferahlama yaşayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua okuyarak uyanmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezan duyarak uyanmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında öperek uyandırmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir