AnaSayfa / Genel / Kahve falında öperek uyandırmak

Kahve falında öperek uyandırmak

Kahve falında öperek uyandırmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, lüksünün artacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında öperek uyandırmak gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Kahve falında gülmek gülerek uyanmak başarılarının eksilmeyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kuran sesiyle uyanmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini uyandırmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi uykudan uyandırmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp uyanmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kalbini kıracağına delalet eder.

Kahve falında ezan sesine uyanmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında birini uykudan uyandırmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında uyurken uyandırılmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir