AnaSayfa / Genel / Kahve falında uykudan uyanmak

Kahve falında uykudan uyanmak

Kahve falında uykudan uyanmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, borcunun çok olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalet eder.

Kahve falında uykudan uyanmak gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Kahve falında derin uykudan uyanmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında uykudan uyandırmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında birini uykudan uyandırmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uykudan uyandırmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, parasız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uykudan uyanmak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi uykudan uyandırmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uykudan uyandırılmak en yüksek makamlara oturacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uykuda ağlamak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir