AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuşturucu hap almak

Kahve falında uyuşturucu hap almak

Kahve falında uyuşturucu hap almak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalet eder.

Kahve falında uyuşturucu hap almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Kahve falında ilaç hap görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elinde hap görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hapse gireceğini görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapşıran birini görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hap kusmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine inanılır.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini duymak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir