AnaSayfa / Genel / Kahve falında hap kusmak

Kahve falında hap kusmak

Kahve falında hap kusmak zorlukların artacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine yorulur.

Kahve falında hap kusmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında hap kusmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işarettir.

Kahve falında hapısten kaçmak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında haksız yere hapse girmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin hapse girdiğini görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının hapse girdiğini görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hapse düşeceğini görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hap içtiğini görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir