AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini uyurken görmek

Kahve falında ölü birini uyurken görmek

Kahve falında ölü birini uyurken görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hayırlı kararlar verileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş için gurbete gidileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birini uyurken gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Kahve falında ölü birini uyurken görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü uyurken görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği uyurken görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini uyurken görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamı uyurken görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek uyurken görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronu uyurken görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında birini uyurken görmek fal sahibinin kazancının artacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir