AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uykulu olmak

Kahve falında çok uykulu olmak

Kahve falında çok uykulu olmak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında çok uykulu olmak gördüyseniz:

  • Problemleri hızla çözüp yolunuza devam etmenizde fayda var.

Kahve falında sevgiliyi uykudan uyandırmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işaret eder.

Kahve falında uykuda ölmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uykudan uyanmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında uyku tulumu görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyku seti görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında derin uykudan uyanmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uykuya dalmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında uykusuz kalmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir