AnaSayfa / Genel / Kahve falında uykuda ağlamak

Kahve falında uykuda ağlamak

Kahve falında uykuda ağlamak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına işaret eder.

Kahve falında uykuda ağlamak gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında uykuda ağlamak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çok uykulu olmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini uykudan uyandırmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok uykusu olduğunu görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında derin uykudan uyanmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini uykuda görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında uykuya yatmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında uykudan uyandırılmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir