AnaSayfa / Genel / Kahve falında uykuya yatmak

Kahve falında uykuya yatmak

Kahve falında uykuya yatmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bunu da herkese ilan edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uykuya yatmak gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Kahve falında uykuya yatmak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, büyük takdir toplanacağına işarettir.

Kahve falında uykulu olduğunu görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi uykudan uyandırmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında uyku seti görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, nimet ve berekete ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini uykuda görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında uykudan uyanamamak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında uykuda ağlamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi uykudan uyandırmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir